dutchfrench


LIFO® Themadag "Leuker Leren met LIFO®", vrijdag 24 september 2010 | Print |

Tijdens de themadagen verkennen we het gebruik van het LIFO® model in een bepaalde toepassing. Dit najaar komt het thema ‘leren' aan bod.

Inhoud
We gaan dieper in op de mogelijkheden die u met LIFO® hebt om positieve aandacht te geven aan persoonlijke voorkeuren van leren. Als begeleider van leerprocessen wilt u mensen boeien en in beweging brengen. Om dit te bereiken is kennis van leerstijlen en motivatie nuttig. Wat maakt dat het leren interessant blijft voor de deelnemers en hoe speelt u daar op in? De inzichten over de LIFO® leerprofielen, de variatie en de effectiviteit van leervormen kan u in de praktijk zetten zowel in de context van bedrijfstraining als in het onderwijs.

Doelgroep
De LIFO® themadag is afgestemd op LIFO® licentiehouders. Managers, trainers en coaches zonder licentie kunnen deelnemen, op voorwaarde dat men de 2daagse LIFO® basistraining heeft gevolgd, en de LIFO® principes toepast in het dagdagelijks functioneren. Van de deelnemers verwachten we dat ze goed vertrouwd zijn met de LIFO® uitgangspunten en concepten.
Deze themadag kan gevolgd worden als dag 4 in het kader van de licentietraining.

Begeleiding
Marijke Theunis, ervaren LIFO® licentietrainer.

Praktische informatie
Datum: vrijdag 24 september 2010
Plaats: Domein Martinus,
Prijs: 365 euro inclusief materialen
Exclusief catering (53 euro) en btw (21%).

Organisatie
Human Challenge in samenwerking met K.A.Training.

Voor meer informatie
Contacteer Marijke Theunis op 0478/32 80 17 of

Voor inschrijvingen
Via e-mail aan  

<Vorige   Volgende>
Terug