dutchfrench


In de kijker | Print |
images/stories/lifokerngroep/albert-vos.jpg Albert Vos is ruim 25 jaar werkzaam in de breedte van het HRM vak vanuit verschillende rollen met een persoonlijke liefde voor verandermanagement Hij vervult rollen van interim manager, projectmanager, trainer, coach en ondernemer.
Zijn doel is om de slaagkans van organisatieveranderingen van 30% om te buigen naar 70% en dit gebeurt vooral door de houding en attitude van medewerkers in beweging te brengen.
Zijn motto is zelfstandigheid en nemen van verantwoordelijkheid. Albert gelooft sterk in eigenaarschap binnen een sociale, organisatorische en maatschappelijke omgeving, is doelgericht met een sterk oog voor het proces. Met name voor de culturele component geldt dat de verandermanager doorzettingsvermogen moet hebben, wilskracht toont en laat zien geloof te hebben in de nieuwe missie.

Lees meer ...
www.vosenpartners-verandermanagement.nl

tel 0(31)334551978
tel 0654611072
images/stories/lifokerngroep/foto_johan_cv.jpg Johan Spruyt behaalde licenties in Scheikunde en Klinische Psychologie aan de K.U.Leuven. Hij heeft zeven jaar gewerkt als zelfstandig trainer in communicatievaardigheden. Binnen de directie personeelszaken van SD WORX was hij eerst als HR-adviseur en vervolgens als HR-Manager betrokken bij tal van projecten in het domein van organisatieontwikkeling. Momenteel is hij als consultant vooral actief met de begeleiding van management teams op vlak van change management en coaching.
Johan is sinds 1995 actief als LIFO®-licentiehouder.

Lees meer ...
www.innerchange.be


tel 0486/30.10.76
images/stories/lifokerngroep/wim-de-smet-foto.jpg

Werken met mensen, hen opleiden en ontwikkelen loopt als een rode draad doorheen Wim De Smet zijn professionele ervaring. Gedurende meer dan 20 jaar is hij gespecialiseerd in vorming, training en opleiding, dit zowel op het inhoudelijke als op het didactische vlak. Eerst als opleidingsdirecteur en dan als zelfstandig trainer - consultant.

 

Lees meer ...
www.innerlink.be
images/stories/lifokerngroep/bregieta.jpg

Bregieta Stoop-de Bruin is Nederlandse en sinds 1995 actief in België als trainer/coach. Haar werkzaamheden bestaan uit het actief begeleiden van werknemers in hun persoonlijke en professionele leven. Zij gaat op zoek naar kwalitatieve veranderingen die impact hebben in het dagelijks functioneren. Sinds 2008 is ze LIFO®-licentiehouder en gebruikt ze LIFO® om met kennis van persoonlijke stijl en voorkeuren verbetering aan te brengen.

Lees meer ...
www.de-stoop.be

Tel. +3215528852
images/stories/lifokerngroep/rita-raets.jpg

In Rita Raets vindt u een bezielende bondgenoot die na grondig overleg haalbare doelen formuleert, samen met u een routeplan uitstippelt en u ondersteunt in de realisatie ervan.

 

Lees meer ...
www.ritaraets.be
images/stories/lifokerngroep/foto_mo_cv.jpg  Mo Deckers heeft een opleiding als bedrijfspsychologe en een licentie in de Toegepaste Economische Wetenschappen aan het RUCA te Antwerpen. Na een loopbaan als Human Resources director begon ze in 1997 als zelfstandig consultant. Mo is gespecialiseerd in individuele coaching, creatief innoveren, ervaringsgericht leidinggeven, teambegeleiding en constructief omgaan met emoties.
Mo heeft in 1985 een licentie in de LIFO®-methode behaald

Lees meer ...
www.threecee.be


Tel.: 03/825.67.20
images/stories/lifokerngroep/foto_tina_cv.jpg  Tina De Vits is Licenciaat Vertaler/tolk (Erasmus Hogeschool Brussel)1983 – Master in Business en Marketing Management (EHSAL) 1990– Master in de NLP 1999-  Gecertifieerd Personal en Team coach 2001- 20 jaar ervaring in diverse commerciële managementfuncties bij Brico (GIB-groep) alsook in Training & Development.
Zelfstandig trainer sedert 2000.
Tina werkt sinds 2004 als LIFO®-licentiehouder.

Lees meer ...
www.the-consulting-group.org


Tel. 0497/45.16.53
images/stories/lifokerngroep/mercurius3-wouter.jpg

Wouter Adriaensen is zaakvoerder van mercurius3. Een designbureau dat een sterke vormgeving weet te koppelen aan een breed pakket aan technische kennis inzake communcatiematerialen en POS toepassingen.
Maar ook: Designteams opleiden en coachen naar een efficiëntere samenwerking, zowel op technisch vlak als intermenselijk. Enthousiasme, vakkennis, partnership en een natuurlijke drang naar creativiteit typeren de manier van werken.

<Vorige
Terug