dutchfrench


LIFO®-Netwerkdag 3 oktober 2011 | Print |

Op 3 oktober jl., vond er een LIFO®-netwerkdag plaats in de dierentuin in Amersfoort.

Het was een prachtige, zonnige dag en de aanwezige LIFO® licentiehouders, 28 in totaal, hebben zich voor de volle 100% ingezet, om er met elkaar een succes van te maken. De afwisseling in het programma beviel iedereen heel goed. Zo werd er na een korte introductie, een wandeling door de dierentuin gemaakt, waarbij de groep werd ingedeeld in 7 groepen van 4 personen.

Tijdens de wandeling moest er een opdracht worden uitgevoerd, waarbij het ging om het herkennen van gedragskenmerken van bepaalde diersoorten.

Daarnaast was er voldoende gelegenheid om te netwerken. Na de wandeling volgde er een presentatie waarbij de parallellen tussen de geobserveerde diersoorten en de 4 LIFO®-stijlen, uitgebreid aan de orde kwamen. Het was frappant om te constateren hoe naadloos de beschrijving van de gedragskenmerken van de verschillende dieren (olifant, hyena, bruine beer, baviaan, giraffe en neushoorn) overeenkwam met de beschrijving van de 4 LIFO®-stijlen.

Na een heerlijke lunch, waarbij weer veel genetwerkt werd en er de mogelijkheid was om van 2 secretaresses van LIFO® Benelux nadere informatie te krijgen over het nieuwe LIFO®-online systeem, werd een bridgeoefening  gespeeld, waarbij Hans Fischer de rol van portier van een discotheek speelde in 4 verschillende LIFO®-stijlen en een aantal vrijwilligers, hem moesten proberen te overtuigen, op grond van zijn gespeelde LIFO®-stijl, om binnen te mogen komen.
Ontzettend leuk om te zien, hoe creatief de deelnemers hiermee omgingen.

Vervolgens stond het thema: "de verenigbaarheid van stijlen" op het programma. Arjen van der Goot hield een korte presentatie over dit onderwerp en vervolgens werd in stijlbepaalde subgroepen aan de hand van een aantal vragen gekeken met welke stijlen men zelf het liefst omging, uitgesplitst naar een sociale context en een meer taakgerichte omgeving. Na de plenaire terugkoppeling werd de verbinding gemaakt tussen fasen van groepsontwikkeling en de aanwezige LIFO® stijlen van de groepsleden.

Al met al een hele geslaagde actieve dag met dank aan de organisatoren: Arjen van der Goot en Hans Fischer.

 images/stories/Nieuws/netwerkdag3112011/1-img_7708.jpg images/stories/Nieuws/netwerkdag3112011/2-img_7717.jpg 
 images/stories/Nieuws/netwerkdag3112011/3-img_7730.jpg images/stories/Nieuws/netwerkdag3112011/4-img_7724.jpg 
 images/stories/Nieuws/netwerkdag3112011/5-img_7721.jpg  images/stories/Nieuws/netwerkdag3112011/6-img_7740.jpg
 images/stories/Nieuws/netwerkdag3112011/7-img_7715.jpg  

<Vorige   Volgende>
Terug