dutchfrench


De chemie van het coachen | Print |

Roos Van Caekenberghe, Marijke Theunis

Boek: 101 pagina's

Verschijningsdatum: 2011

In dit boek gaan Roos Van Caekenberghe en Marijke Theunis op zoek naar de succesfactoren van coaching in organisaties. Ze integreren de hedendaagse kennis en hun ervaring rond coaching tot een nieuw, inzichtelijk en visueel totaalconcept.

 

images/stories/Nieuws/chemie_coachen/boek_chemie_coachen_afb.jpg

Net als in de chemie gaat coachen over het leggen van de juiste verbindingen: tussen coach en coachee, coach en organisatie, doen en zijn, proces en inhoud, intentie en resultaat. Hoe breng je de ideale ingrediënten samen? Wat moet je doen om ze optimaal op elkaar te laten inwerken? En hoe bereik je het beoogde resultaat?

‘Chemie van het coachen' toont hoe je tot geïnspireerd en trefzeker coachen komt. Dit toegankelijk, maar stevig onderbouwde boek helpt je op weg om het beste uit de coachee te halen en uit jezelf.

De vele voorbeelden en getuigenissen van opdrachtgevers, coaches en coachees bewijzen dat de chemie werkt.

 

Marijke Theunis is sociaal pedagoog en combineert de expertise van trainer-coach met de ervaring van HR-businesspartner. Leiderschap, communicatie, samenwerking en verandermanagement zijn dagelijkse thema's in haar praktijk. In 2000 richtte zij haar eigen bedrijf op, Human challenge, gespeicialiseerd in ontwikkelingstrajecten op maat van mensen en bedrijven.

 

Roos Van Caekenberghe is psychologe en werkt als meer dan 15 jaar als coach. Zo combineert deze rol met die van HR-adviseur. Sinds 2005 biedt zij deze dienstverlening aan vanuit haar eigen vennootschap, ReFITco consulting. Actief bijdragen tot een geslaagde ‘fit' tussen mensen en organisatie, is haar drijfveer.

ISBN: 9789046535813

Voor bestelling en meer informatie contacteer Roos of Marijke


<Vorige   Volgende>
Terug