dutchfrench


Netwerkavond 20-03-2012 NBI en LIFO® | Print |

NBI en LIFO® : aanvulling of concurrent?

Ontdek wat je brein van nature uit leuk vindt.

LIFO® netwerkavond op woensdag 20 maart 2012

 

 

Doelstelling:

Tijdens deze netwerkavond maakten 16 LIFO® licentiehouders kennis met een recente methode die je breinvoorkeuren ontdekt.  De aanpak en de toegevoegde waarde ervan hebben we ervaren en we vergeleken dat met de LIFO®-methode.

Het thema:

Het Volwassene Neethling Brain Instrument (NBI®) is een diagnostische vragenlijst die uw persoonlijke breinvoorkeuren in beeld brengt.  Breinvoorkeuren beïnvloeden de manier van communiceren, beslissen, denken en gedrag.  Onderzoekers trachten al jaren om inzicht te krijgen in het functioneren van de hersenen. Heel recent  heeft Dr. Neethling deze studie succesvol toegepast en uitgebreid van inzicht in de vier hersenkwadranten naar een 8 dimensies model.  Daardoor krijg je een grondig inzicht van ieders breinvoorkeuren met een hele reeks praktische toepassingen. Het instrument heeft zijn nut reeds bewezen voor tal van trainers, consultants, HRM professionals, coaches, mediators,studenten, leerkrachten, ouders en bedrijven in de groei en ontwikkeling van mensen en organisaties. NBI is vandaag een van de toonaangevendleidende diagnostische instrumenten in de wereld.

Handout/Presentatie:

werd uitgedeeld tijdens de workshop, LIFO® licentiehouders kunnen de handout downloaden in de sectie 'Benelux Bibliotheek' in de categorie 'Add-on-Theories'.

Meer info vind je op www.breinvoorkeuren.nl  en www.threecee.be

Begeleiding: Koen Zonneveld, agentschap Breinvoorkeuren NBI®- Mo Deckers, facilitator en coach Threecee BVBA

Locatie: Domein Martinus, te Halle-Zoersel, Prov. Antwerpen

Timing:
Ontvangst met broodjes vanaf 18u30, start workshop om 19u15.
Afronding rond 22u00 met een borrel.

Netwerking:

Naar goede gewoonte is deze netwerkavond ook een geschikte gelegenheid om informeel bij te praten en contacten te versterken tussen collega - licentiehouders.

   
   
   
   
   
<Vorige   Volgende>
Terug