dutchfrench


LIFO® licentietrainingen, Antwerpen, Halle-Zoersel | Print |

LIFO® licentietraining

LIFO® is een sterke tool ter ondersteuning van effectieve veranderingsprocessen bij mensen, teams en organisaties. De LIFO® methode vertrekt vanuit de visie dat mensen performant gedrag gemakkelijker ontwikkelen door verder te werken op hun persoonlijke sterktes. Hoe leert u die sterktes van uzelf en anderen kennen? Hoe vertaalt u dit naar profielen en gedragsbeschrijvingen voor personen en teams? Hoe kunt u hierop verder bouwen in training en coaching? Met een LIFO® licentietraining vindt u een antwoord op deze vragen en kan u concreet aan de slag.

Doelstellingen van de LIFO® licentietraining

Wij bereiden u zowel theoretisch als praktisch voor om LIFO® in te zetten in uw praktijk als trainer, coach of consultant:

  • U maakt grondig kennis met de filosofie, basisbegrippen en diverse toepassingen van de LIFO® methode;
  • U leert op basis van LIFO® scores profielen interpreteren en gerichte feedback en adviezen geven aan personen, teams en organisaties;
  • U bouwt inzichten en zelfvertrouwen op om vanuit uw persoonlijke eigen sterkten anderen te begeleiden in hun ontwikkeling;
  • U krijgt de nodige begeleiding om effectieve oplossingen en programma's aan te reiken voor werving en selectie, talent management, persoonlijke coaching, leiderschapsontwikkeling, stress management,conflicthantering , enz.
  • U beschikt over het volledige didactische pakket om de LIFO® aanpak zelfstandig uit te voeren. Daartoe ontvangt u een uitgebreide set trainingsmateriaal en heeft u het gebruiksrecht op alle originele programma's en instrumenten.

LIFO® staat ook voor een professioneel netwerk van consultants. Als kersverse licentiehouder treedt u toe tot het LIFO® netwerk. Wij bieden u meerdere malen per jaar de kans om ervaringen op te doen en uit te wisselen tussen collega's.

Wie kan LIFO® licentiehouder worden?

Managers, adviseurs en zelfstandige consultants op het gebied van human resource management, management development, teambuilding, vaardigheidstraining en coaching.

Praktische info

De LIFO® licentietraining bestaat uit een basisprogramma van 3 dagen, aangevuld met een 4de dag volledig op maat van uw doelstellingen met de LIFO® methode. Deze 4de dag wordt in overleg met de deelnemers bepaald.

Data van de volgende licentietrainingen:

8 en 9 oktober + 5 november 2013
14 en 15 januari, 17 februari 2014
6 en 7 mei, 4 juni 2014
14 en 15 oktober, 12 november 2014

Dag 4 is op maat en in overleg met de deelnemers.

Locatie:

Domein Martinus, Halle-Zoersel (bij Antwerpen)

Prijs:

2.900 euro, inclusief LIFO® licensie en alle cursusmaterialen. Excl. catering en 21% btw. Mogelijkheid tot subsidiëring met de KMO portefeuille.

 

Begeleiding:

Marijke Theunis, LIFO® Benelux licentietrainer en strategisch partner

Contact en inschrijving: Marijke Theunis - tel 0478/32 80 17
Human Challenge, Internationalelaan 55F, 1070 Brussel

Klik hier voor de bijlage.

<Vorige   Volgende>
Terug